Post by chrysbomesipost on Mar 4, 2022 9:42:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
Cíti sa veľmi nevyvážene. Odmeny sú žalostne nízke v porovnaní s nákladmi na vylepšenia.
Hra je dobrá, ale odmena po dokončení hry je nízka, alebo nákup položky má vysokú cenu. To je dôvod, prečo niekedy hra začne nudiť. Takže urobte správny pomer, inak sa ľudia dlho nehrajú.
Hra je zábavná, ale náročnosť narastá rýchlejšie, ako sa dajú zarobiť mince, čo vás núti rozhodnúť sa pre mletie rovnakých misií alebo platiť za vylepšenia. Svoju hru si môžete vylepšiť prehodnotením nákladov na vylepšenia tak, aby zodpovedali príjmu z víťazných zápasov.
Je to veľmi dobrá hra, ale oneskorenie pri hraní s priateľom je veľmi zlé. Som veľmi sklamaný, pretože hra je dobrá, ale zlepšite oneskorenie
Mám 51 rokov a posledná hra, do ktorej som sa naozaj dostal, bola Angry Men nie, Angry Birds LOL a hral som ju 2 roky. Teraz som našiel inú hru, baví ma postupové hry. A toto si vyžaduje zručnosť, pretože je to postupne ťažšie a ťažšie. A keď dosiahnete úroveň 100, bude to na každej úrovni ťažšie. Čo je príjemné, nie je to ľahká hra. Každopádne dúfam, že sa budete baviť tak dobre ako ja! Pokračovanie mojej poslednej recenzie. Začal som byť trochu pomalý, pretože som nemohol nazbierať dostatok mincí an
Výborná na zabíjanie času, hru považujem za veľmi zábavnú. Ako vždy je trochu príliš ťažké dostať svoje hrady na úroveň. Všetko by malo byť lacnejšie a ľahšie dostupné. Stáva sa nudným, keď musíte opakovať úroveň 5 alebo 6 krát, aby ste získali dostatok mincí, aby ste mohli upgradovať a posunúť sa vpred oh, iná hra je dobrá.
Milujte hru, veľmi citlivé ovládanie, skvelá hrateľnosť. Ale cítim sa podvedený, keď pozerám reklamu na zdvojnásobenie mojich mincí na konci dňa, a tie sa nepočítajú. Nezáleží na tom, či stlačím šípku späť alebo kruh x.
Pomôcť zlepšiť. Znížte náklady na upgrade. Hráč môže získať len niekoľko zlatých za kolo. Trvá dlho, kým získate dostatok zlata na vylepšenia. Hráč by mal mať pocit, že sa na veci dohodne. Len moje myšlienky. Stojí to veľa. S nákladmi na upgrady to naozaj nie je príjemné. Dokonca aj cena hráčskych balíčkov je príliš vysoká na to, koľko vecí dostanete. Zarábate peniaze za každú reklamu a preplatok. Je to dobrá hra, ak sa úplne nudíte a nemáte čo robiť.
Zarábate približne 100 – 200 mincí a zmysluplné vylepšenia stoja približne 15 000 mincí a zručnosti a veci sú zjavne spotrebný materiál, takže myslím, že to v skutočnosti nie sú zručnosti a stoja príliš veľa, takže si to spočítajte, hra založená na fyzike je pekná, ale zvyšok hry je sužovaný šialenými nákladmi na zlato a prepadmi.
hrajte túto hru pred niekoľkými rokmi a predtým bola zábava hrať, ale teraz je toľko reklám a musíte si všetko kúpiť, teraz to nie je zábava hrať, budeme to odinštalovať, škoda, chlapci, mal som tam dobrú hru
Zábavná hra, ale zarábať zlato je mimoriadne ťažké. Upgrady sú naozaj drahé. Hra je navrhnutá tak, aby vás prinútila míňať.
The Catapult 2 Akcija abwk
The Catapult 2 Laga agy
Skutočnosť, že môžete zabiť všetkých nepriateľov na jeden výstrel a byť zrazený tesne predtým, ako vyčistíte úroveň jedným nepriateľom, ktorý na vás zasadí úder v poslednej sekunde, spôsobuje, že táto hra pôsobí trochu nevyvážene.
Na postup musíte veľa minúť. Zaplatil som za odstránenie reklám, ale ak chcete napredovať, musíte utrácať peniaze.
Dobrá hra, ale aplikácia ešte nebola spustená na mojom tablete s Androidom. Znížte rýchlosť na 3 hviezdičky. Poponáhľajte sa s "prácou na tomto"
Páči sa mi táto hra na hranie Môžem ísť do tanku aktualizovať túto hru vďaka BV Y
Rozprúdi krv. Skvelá hra.10/10
Super(◕ᴗ◕✿)👍💪
Dobrý žrút času, potrebuje trochu doladiť, aby niektoré ostrovy zmizli rýchlejšie. Celková zábava na to, čo to je.
Zábavná hra, ale nákupy sa zdajú chybné. Využil som možnosť dvojitých mincí, ale zatiaľ som nevidel, že by sa akékoľvek sumy mincí zdvojnásobili
Po chvíli som dostal malú dosku. Len žiadne veľké zmeny alebo výzvy, aby to bolo zaujímavé
Návyková hra, ale fúka, keď ju idete hrať na druhom zariadení!!! Zvyčajne to hrám na svojom mobile, ale išiel som to hrať na tablete a musíte začať od začiatku. Na svojom mobile som na úrovni 361, prečo sa jednoducho nemôžeš prihlásiť do hry a pokračovať na svojej aktuálnej úrovni bez ohľadu na to, aké zariadenie používaš. Opravte to a potom je to skvelá hra!!!
Zábava, ale veľa doplnkov. Ale je to zadarmo a je dobré zabiť nejaký čas.
Hra je zábavná, ale odinštalujem ju. Stále mi vyskakujú vyskakovacie okná, ktoré ma prenasledujú, že teraz je čas hrať. Každá hra, ktorá to robí, sa okamžite odinštaluje. Očividne tvorcovia hier, ktorí to robia, si neuvedomujú, že my ostatní máme prácu a rodiny.
Way, Way, príliš veľa reklám, po každej úrovni sú reklamy.. Má potenciál milovať katapultové hry, ale zatiaľ to odinštalujem, skúsim to inokedy....
Keď upgradujete hrad a katapult na celú úroveň, ovládanie je príliš zlé. Nemôžete mieriť na súpera. ak zamierite a zasiahnete súpera, kameň tam spadne. Nemôžete zasiahnuť súpera. Príliš veľa chýb, ktoré niektoré panely neskryjú, musíte hru zavrieť a reštartovať.
pekná hra ale opakuje sa. Za odstraňovanie reklám sa platí, ale nemôžem sa prihlásiť do služby Google Play (chyba pri prihlasovaní po celú dobu), takže nemôžem hrať na svojom telefóne a tablete. WIFI nie je problém...
Nová hrubá grafika znížila môj pôžitok z tejto hry. Stále solídna fyzika a zábava. Reklamy sú trochu dlhé, ale vyžadujú sa len pre extra mince. AKTUALIZÁCIA: Už druhýkrát bola pretlačená aktualizácia, ktorá spôsobila zlyhanie hry pri spustení. Keď som naposledy preinštaloval, stratil som všetok svoj pokrok. Tentoraz NEBUDEM preinštalovať. Hra bola zábavná, ale reklamy sa preberajú a vývojár hru neustále porušuje.
Subway Princess Runner Spillehall ivdd
Najlepšia hra s časom
द कैटापुल्ट 2 कार्रवाई ipro
Katapult 2 Action lfex
Hrám túto hru aspoň 3-krát za deň, vyzerá to ako veľká odchýlka medzi úrovňou .ex-úroveň 240, ktorú som sa pokúšal prejsť posledné 2 mesiace, ale nemôžem sa dotknúť, pretože sa mi nepodarilo zničiť ani nezasiahnuť nepriateľský bunker. Vážny pocit, že nie som schopný prekročiť úroveň a nakoniec po 2 mesiacoch na rovnakej úrovni. Teraz sa ide odinštalovať.
Táto posledná aktualizácia je DOBRÁ. Tím DEV, odviedli ste skvelú prácu.Množstvo NOVÝCH COOL vecí napr. úrovne, nepriatelia, zbrane, zručnosti, ochrany atď. Bavte sa skúšaním všetkých nových vecí. A objavil som novú funkciu, ktorá vám umožní TESTOVAŤ zbrane PRED zakúpením alebo použitím zlata. Na dizajn a vývoj Uchovajte si kamene vzkriesenia použité pri vianočnej udalosti v roku 2020. Buď na Vianoce v roku 2021 a/alebo na núdzové obnovenie života pri hraní na takej úrovni hry, ktorá len nakopáva zadok.
The Catapult 2 የእንቅስቃሴ xvjd
Aj keď si hru užívam, odstránil som 15 000 mincí a reklamy, no stále sa mi zobrazujú reklamy. Trochu frustrujúce vzhľadom na to, že to bol jeden z dôvodov kúpy.
Zábavná hra o vrhačoch stick man verzus kostenskí majstri stickmans Staňte sa legendárnym majstrom obliehania hradu a zničte zábavné vrhače stickmanov pomocou ich konštrukcií katapultov prak. Angey stickman bude bojovať s hádzacími drevenými konštrukciami, obliehacími vežami a obrovskými bojovými mechanizmami vo viac ako 540 offline úrovniach tejto bezplatnej hry, ktorá na vás čaká. Bráňte svoj hrad pred katapultmi, ragdollovými lukostrelcami a kopijníkmi rôznych konštrukcií vytvorených na základe fyzikálneho vplyvu v hre.
Je to zábavné ale nie zase tak moc. Je to hra tak do auta.
Príliš veľa dlhých reklám, príliš často. S toľkými prerušeniami sa do plynulosti hry naozaj nedostanete. Chcem hrať túto hru, ale nie s reklamami, ktoré neustále brzdia.
Mnohí javia príliš tvrdo
Urobil som chybu v resetovaní postupu, keď som sa pokúšal prihlásiť a odhlásiť a potom to zopakovať, vrátilo sa mi to znova, takže sa za to ospravedlňujem, dôvod, prečo hovorím, že sa to resetovalo pri prvej kontrole kvôli tomu, že po ukončení prvej misie sa to nestalo Nenačítal som svoj postup správne, ale po dokončení 2 misií sa môj postup načítal správne, čo spôsobilo nedorozumenie, vďaka ktorému som si myslel, že môj postup je stratený, ale v skutočnosti nie
Hra je príliš dobrá a návyková!!! Naozaj príjemné. Čelil som však vážnemu sklamaniu. Keď som hral celý mesiac, dosiahol som okolo 150. dňa a potom som ho pre konkrétny účel musel odinštalovať. Uložil som svoj postup v Hrách Play. Keď som ho preinštaloval a načítal svoj účet Google Play... CELÝ MÔJ POKROK SA STRATIL!!!! DÁVA MI TOTO NOČNÉ MORY!!!
Nainštaloval som hru, načítal som ju a ešte predtým, ako som hral prvú úroveň, dostal som reklamu. VÁŽNE? Sekundy po prvom použití hry a takto chcete začať? No skôr ako to skončí. Odinštalované. Reakcia vývojárov: Si hlúpy? Prečo by som si mal kupovať odstraňovanie reklám pre hru, ktorá zobrazuje reklamy skôr, ako si ju zahráte? Máš hlavu tak vysoko v zadku? Táto odpoveď mi dala všetky dôvody, aby som sa vyhýbal vašej spoločnosti a ich hrám.
Táto hra je veľmi pekná a pútavá. Dám vám päť hviezdičiek, keď váš herný tím odpovie na moju otázku. 1: Prečo nemôžem nájsť nové delá, keď som aktualizoval . 2: Ak sme v sieti a hráme multiplayer, tak prečo to nemôže prísť? Prosím o odpoveď 😭😬. Túto hru si môžete nainštalovať všetci. Milujem túto hru .
zábavná hra, ak chcete, len niektorí v hre, ak chcete, nechcú prístup k médiám alebo súborom.
Chcel by som sa opýtať, že mi nechce odomknúť posledné obdobie mate niekto podobnú skúsenosť?
Ohromné množstvo reklám robí hru nehrateľnou. Takéto očividné chytanie peňazí. Škoda, lebo sa mi to zdalo zábavné. Odinštalované.