Post by chrysbomesipost on Mar 4, 2022 9:45:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hide \u0027N Seek! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hide \u0027N Seek! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone hackowanie monet ▞▞▞
▞▞▞ Hide \u0027N Seek! 2022 version ▞▞▞
Po każdym poziomie jest reklama. Jeszcze więcej reklam, jeśli zostaniesz złapany. Denerwujący. W ogóle nie warte pobierania.
Bardzo fajna gra. Polecam
Hide 'N Seek! Action qkna
Ta gra jest taka fajna, ale jest tak wiele reklam, to denerwujące, ponieważ jeśli reklamy. Super irytujące
Moje doświadczenie było świetne , fajnie było ukrywać się i szukać online , ale jeden problem , że jest tak wiele reklam , tak jak po każdej grze , w którą grasz ▶ ️ , Tylko ten problem , nic więcej , świetna aplikacja 😉😉😁😁
Dlaczego musiałeś zachować minigrę dla lalek w Boże Narodzenie i nowy rok, jest nadal dobra (kiedy nie było tam minigry), ponieważ są tu dzieci
Gra za pierwszym razem, więc wygląda niesamowicie i najfajniej
Szczerze mówiąc, nie jest to dobra gra, na pewno ma tylko trochę addów, ale ai jest złe na 2 sposoby, #1, poszukujący. szczerze mówiąc, AI jest dobre, ale na mniejszych mapach poszukiwacz widzi cię przez te małe zakamarki!? Jak to przeszło przez twórców gry!? #2, interakcja ukrywający się-CPU i ukrywający się-gracz. Kiedy widzisz ukrywającego się uwięzionego w klatce, idziesz go uwolnić, ale kiedy jesteś w klatce? Biegną prosto obok ciebie... jak co?!
Najgorsza gra, w której chciałbym wystawić ocenę - ...... za każdym razem dodaj .... aur opisałeś, że jest offline, ale jest całkowicie online
Hide 'N Seek! Veiksmas gubl
Ekstra :-) zainstaluj
Daje 4 gwiazdki bo są reklamy i do dużo
Oj nie nie byczq - 1
Play Hide and Seek with Octopus (Board book) (Play Hide ...
Dlaczego nie mogę grać w trybie offline? Dosłownie Zawsze gram z botami Na przykład „gracze” Po prostu włóczę się po okolicy, próbując ich najlepiej znaleźć
Reklamy są baaardzo denerwujące, nie wyrzucaj tego kosza
TAK WIELE REKLAM! CO BĘDĘ Z TYM ZROBIĆ. NIE MOGĘ PRAWIDŁOWO GRAĆ ZE WZGLĘDU NA REKLAMY. JEŚLI MOGŁBYM OCENIĆ TO 0 GWIAZDEK, OCENIAŁBYM TO!!!
Nie fajnie
Sky Patrol: shoot 'em up games פעולה ljv
Nie mam multi Lipka total
Przecudown gra dlatego bo mogę tam świrować i się chować szukać i mało reklam i reklamy mnie nie interesują i zawsze tom grę nazywam ją chuj i szukaj jak w roblox Pozdrawiam i ma być lotnisko w poraju Papa😘😘😘
Większość ludzi mówi, że to nie jest dla nich takie łatwe, ale dla mnie jest to łatwe do wyciskania cytryny lol.
Podoba mi się ta aplikacja, ale mój telefon naprawdę się zawiesza, a mój telefon się nie uruchamia, więc daję 3 gwiazdki, a w tej grze tak wiele reklam, więc daję 3 gwiazdki
Gra ogólnie przyjemna, ale ilość reklam i wymuszanie wszelkich połączeń z netem specjalnie dla możliwości ich włączania obrzydza całokształt apki. Tak fajna gierka a tak spierniczona przez namolne reklamy.
Gra ogólnie fajna ale ciągle reklamy nawet podczas rozgrywki😡 i nawet jak się wyłączyliśmy wifi na nadal reklamy
Świetna gra. Ma wiele reklam, jest niezwykle łatwy i ma w kółko te same poziomy. Grasz tylko z botami, nie masz możliwości gry z ludźmi. To też bardzo szybko się męczy, ale fajnie jest grać TYLKO wtedy, gdy nie masz absolutnie nic innego do roboty.
Pobierz hide.me VPN na Android. hide.me VPN - darmowa aplikacja od ... Hide Photos and Videos na Android ... Animal Hide and Seek for Kids na Android.
Za dużo reklam, gra się z botami a i tak potrzeba internetu
Ciężko to opisywać... spoko, ale szybko się nudzi. Brakuje mi w niej nawierzchnie i może granie z graczami, a nie z botami.
Gra jest w porządku, reklamy są jednak denerwujące, a także testowałem wyszukiwarkę (Bot) i wygląda na to, że wyszukiwarka zawsze będzie wiedziała, gdzie jesteś, co jest niesprawiedliwe, a zegar ma tylko 30 sekund, za mało, aby znaleźć wszyscy jako poszukiwacze
Dziwnów
Gra spoko Al co rundę są reklamy
Jebać ta grę
Hide 'N Seek! 動作 sgvy
Dobra gra, złe sterowanie. ZBYT WIELE REKLAM!! Poważnie znajdź inny sposób na zarabianie na gadżetach aplikacji, kupuj tylko skórki. Ludzie nienawidzą wymuszonych reklam! A reklamy to powód, dla którego odinstalowałem. Dobra gra, ale śmieszna ilość reklam.
Dlaczego nie ma trybu offline? Dlaczego zmuszacie nas do oglądania reklam? Czy w ogóle gramy z innymi ludźmi online? Koncepcja gry jest fajna, ale daj spokój... za dużo reklam i powinien być tryb offline.
Reklama tej gry to w 50% clickbait ale sama gra nie jest najgorsza
Ta gra była fajna do ostatniej aktualizacji. Musiałem użyć danych mobilnych z powodu nowej aktualizacji. Wcześniej wszystko było dobrze, ale teraz nienawidzę tego, ale wszystko inne jest dobre. ( nowa recenzja ) Teraz powiem ci mój problem. Przed aktualizacją były reklamy. Gdy moja randka w telefonie komórkowym jest wyłączona, nadal mogę grać bez reklam. Teraz nie masz innego wyjścia, jak bawić się reklamami.
Hide 'N Seek! Action atc