Post by chrysbomesipost on Mar 4, 2022 9:48:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Warriors: Airplane Combat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Warriors: Airplane Combat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Sky Warriors: Airplane Combat 2022 version ▞▞▞
W ogóle nie działa
Okropne za każdym razem, gdy wchodzę do gry, cała ta cała sprawa zostawia mnie na scenie domowej
Zmień sterowanie joystickiem na czujnik ruchu
Dopiero zacząłem, zobaczymy.
Świetna gra ładna grafika i przyjazny interfejs
Lubię tę grę, ale muszę wrócić do siodła latania, które trwało zbyt długo. 1/18/2022/ aktualizacja gra jest pełna usterek, a kiedy na nią spojrzę, usterki i kończę w wodzie lub na górze, której nie było jeszcze sekundę temu, kiedy wszyscy naprawicie ten problem, pójdzie do 4 gwiazdki nasze dam to własne i skończę.
To dobry początek. Ustawienie żyroskopu/pochylenia wymaga pracy ....odrzutowiec nie wznosi się ani nie nurkuje, zatrzymał misję ćwiczebną dwukrotnie ...zresetuj ponownie, aby przechylić, ale chce latać za pomocą drążka. Napraw to i dostosuj resztę, wróć i zainstaluj ponownie
5-gwiazdkowa darmowa gra. 2 gwiazdki pełne usterek. Gra zawiesza się, czat drużyny nie działa poprawnie (mówisz coś na czacie drużyny i nie pojawia się do godzin później), a czat osobisty nie istnieje. Gra wymaga zaproszenia drużyny / przyjaciela do meczów, więc w meczach wojennych jest fajniej, napraw czat drużyny, aby po wysłaniu wiadomości pojawiał się natychmiast i osobisty czat. Tłumacz języka byłby miły, aby mógł rozmawiać i rozumieć obcokrajowców z różnych krajów. Pomaga także tworzyć międzynarodowe składy.
Gra jest w porządku, ale nienawidzę płacić za wygraną
Niesamowita grafika i doświadczenie latania! Naprawdę fajna gra
Ta gra jest zbyt opóźniona bardzo złe wrażenia z gry zbyt smutne w tej grze zbyt wiele rozłączeń i opóźnień, ulepsz je wszystkie
Byłaby to świetna gra, gdybym nie był ciągle rozłączany. Mogę zagrać raz na 20 prób
Świetna gra. Łatwe sterowanie i mnóstwo akcji.
משחק קרבות אוויר:Sky Warriors פעולה kqn
Świetna gra wymaga więcej trybów gry i prostszych sposobów na zdobycie rakiet, ale przede wszystkim dobra fajna gra z ładną grafiką .... Gram godzinami i mam jedną na iPhone'a i jedną na google
To niesamowita gra. Daje człowiekowi poczucie prawdziwego pilota👍👍👍
Dobra gra, ale już jej nie instaluję. W każdym razie, czy to jest dla dzieci czy dorosłych?
Rozgrywka jest dobra, ale musi być lepiej, jeśli mogę grać bez zbiorników paliwa, które ograniczają moją grę. I powinieneś dodać więcej samolotów
To, co można zrobić w tej grze, jest bardzo ograniczone i można grać tylko 3 do 4 razy, zanim wyczerpie się energia
to jest dla mnie bardzo zła gra Bardzo głupia gra całego świata
The Survival Hunter Games 2 Darbības spēles hivw
Bardzo zabawne i realistyczne.
Dość gładka grafika jak samoloty.
Sky Warriors: повітряні бої Екшн dlk
Łączenie się z grą online jest żałosne. Połączyłem się z 2 grami na 10 prób i straciłem zainteresowanie grą.
Ta gra nie jest otwarta
Świetne doświadczenie bez reklam genialne
Ta gra to strata czasu, chcesz mieć świetną walkę powietrzną, zagrać w walkę powietrzną o wiele lepszą kontrolę, nawet przy przechyleniu super niesamowite
Wszystko mielę. To dobrze, ale mam nadzieję, że programista doda funkcję zapraszania znajomych i wiele² więcej! Dam mu 5 🌟
To bardzo zły bot, grafika jest dobra
Najlepsza gra lotnicza w grałem
Sky Warriors: Airplane Combat Action ozrw
Sky Warriors: Airplane Combat მძაფრსიუჟეტიანი zfbz
Ciekawa gra i wciąż ją studiuję
Bardzo złe kontrole. Pokazuje brak połączenia z Internetem, gdy je mam 😑 .... i próbowałem korzystać z Wi-Fi, ale wyniki są takie same
Najgorsza gra, Czułość też spowalnia To czas marnować czas chłopaki
Dobra gra
Jest to fajna gra, w którą można grać, gdy mija czas..Ta gra jest świetna, mój telefon jest zły i działa dobrze, a ja zawsze starałem się znaleźć dobrą grę, w której gra jest fajna
Gra zaczyna mieć problemy z połączeniem i ładowaniem usterek. Zabawna gra akcji podczas pracy.
Fajna gra, ładna grafika, ale potrzebujesz więcej myśliwców
Śmieci, ciągłe awarie. Nie trać czasu, misie muszą trzymać się tworzenia guiness, a nie aplikacji
Świetny zabójca czasu! Potrzebuje przycisku unikania. Uwielbiam to inaczej.
Naprawdę ok?
Sky Warriors: Airplane Combat ஆக்ஷன் eid